Norsk sensorisk nettverk (NSN) ble dannet i 1972 (da som Sensorisk studiegruppe (SSG)), og er et frittstående, ideelt og uformelt nettverk bestående av bedrifter fra næringsmiddelindustrien, non-food industrien, legemiddelindustrien samt forskning og utdanningsinstitusjoner og analyselaboratorier. Fellesnevner for disse er at de alle arbeider innen fagområdet sensorikk.

Medlemsfordeler NSN

  • Nettverk av personer som jobber innen samme fagfelt

  • Én årlig temadag med faglige og sosiale tema

  • Oversikt over de nyeste metoder som benyttes innen sensorisk analyse,
    kurs og internasjonale konferanser

  • Tilgang til NSN’s Facebook-gruppe

  • Mulighet for sensoriske dommere til å delta på faglige dommertreff

  • Deltakelse i ringtester mellom sensoriske dommerpanel

    Gjennom NSN’s sitt medlemskap i E3S har medlemmer også fordeler som:

  • Redusert avgift for å delta i arrangement i regi av E3S

  • Tilgang til E3S sitt nyhetsbrev med oppdatering på forskning innen sensorikk.

  • Tilgang til E3S sine medlemssider

  • Mulighet at delta i E3S sine arbeidsgrupper: (Children, PDO products, Education)

  • 25 % rabatt på Food Science bøker fra Elsevier

 

Ønsker din bedrift å bli medlem?

Alle bedrifter som jobber med sensorisk analyse i Norge kan delta i NSN. Ta kontakt for å bli medlem

Medlemsavgiften er årlig på 2500 kr for bedrifter og 1250 kr for universitet og skoler.

Medlemsbedrifter