Norsk sensorisk nettverk (NSN) ble dannet i 1972 (da som Sensorisk studiegruppe (SSG)), og er et frittstående, ideelt og uformelt nettverk bestående av bedrifter fra næringsmiddelindustrien, non-food industrien, legemiddelindustrien samt forskning og utdanningsinstitusjoner og analyselaboratorier. Fellesnevner for disse er at de alle arbeider innen fagområdet sensorikk.
Medlemsfordeler NSN
Nettverk av personer som jobber innen samme fagfelt
Én årlig temadag med faglige og sosiale tema
Oversikt over de nyeste metoder som benyttes innen sensorisk analyse,
kurs og internasjonale konferanserTilgang til NSN’s Facebook-gruppe
Mulighet for sensoriske dommere til å delta på faglige dommertreff
Deltakelse i ringtester mellom sensoriske dommerpanel
Gjennom NSN’s sitt medlemskap i E3S har medlemmer også fordeler som:
Redusert avgift for å delta i arrangement i regi av E3S
Tilgang til E3S sitt nyhetsbrev med oppdatering på forskning innen sensorikk.
Tilgang til E3S sine medlemssider
Mulighet at delta i E3S sine arbeidsgrupper: (Children, PDO products, Education)
25 % rabatt på Food Science bøker fra Elsevier
Ønsker din bedrift å bli medlem?
Alle bedrifter som jobber med sensorisk analyse i Norge kan delta i NSN. Ta kontakt for å bli medlem
Medlemsavgiften er årlig på 2500 kr for bedrifter og 1250 kr for universitet og skoler.