Ledig stilling – Prosjektleder for sensorisk analyse og forbrukerundersøkelser ved Nofima i Ås

Nofima divisjon Mat søker en prosjektleder for sensorisk analyse og forbrukertester. Stillingen er et 3-årig vikariat for en av våre…

Nordic Sensory Workshop 2021

We go online! 18th Nordic Sensory Workshop 27-28th of April 2021 Dear Colleague, We are looking forward seeing you ONLINE…

Lansering av filmen ”Best i test”

I samarbeid med Nofima har SSG laget denne animasjonsfilmen som viser hvordan man går frem når man planlegger å gjennomføre…

Newton – «Verdens beste smak»

  Lene Waldenstrøm fra NTNU guider oss strålende gjennom "Verdens beste smak" i NRK programmet "Newton". Følg linken under for…

Dommertreff 2016 «Et smaksverksted»

27 oktober var 70 sensoriske dommere fra 17 medlemsbedrifter samlet til et smaksrikt, sosialt og innholdsrikt dommertreff i Coop Norge…

Eurosense 2016 – et fransk reisebrev

Eurosense 2016 – the 7th European Conference on Sensory and Consumer Research – ble avholdt 11. -14. September 2016…

Medlemsmøte 29. oktober Orkla Foods Norge på Mastemyr

Vår flotte vertinne Tone E Nyvold ga oss en varm velkomst i lokalene til Orkla Foods Norge. Så mange som 26…

11th Pangborn Sensory Science Symposium 2015

Göteborg stod som vert for verdens største konferanse i sensorikk i slutten av august med nesten 900 deltagere fra hele…

Nordic Sensory Workshop ”A taste of the future” Oslo 12 mai 2015

12 mai arrangerte SSG sammen med Nofima det sekstende Nordic Sensory Workshop på Clarion Hotel Royal Christiana i Oslo.…

E3S Symposium Oslo 11 mai 2015

11 mai var det duket for det fjerde European Sensory Science Society (E3S) symposium. Norge og SSG var arrangører. Symposiet…