11th Pangborn Sensory Science Symposium 2015

Göteborg stod som vert for verdens største konferanse i sensorikk i slutten av august med nesten 900 deltagere fra hele verden.

Programmet var en god miks av foredragsholdere, workshops og poster sesjoner der det mange ganger var vanskelig å velge da det gikk parallelle sesjoner med ulike tema. Se link for å se nærmere på programmet under konferansen:

http://pangborn2015.com/resources/downloads/PANG2015_Oral%20Programme.pdf

Samtidig som det er en veldig bra konferanse for å få et faglig påfyll med det seneste innen sensorikk er det en arena for å knytte nye kontakter og pleie de man har, dele kunnskap med hverandre og få til nye samarbeid/idéer.

Mange utstillere som utstyrsleverandører er på plass og det gir derfor unike muligheter for å diskutere og få innføring i det man er interessert i.

Norge var godt representert fra industrien, universitet og forskningsinstitutt. Nofima hadde flere foredrag og posters under konferansen. To av styrets medlemmer var representert, Mari Øvrum Gaarder fra Nortura og Mats Carlehög fra Nofima, og begge hadde hver sin poster å vise frem: