Bok i Sensorikk

SSG kunne stolt presentere sin nye bok ”Sensorikk – måling med menneskelige sanser” på Nordic Workshop ”A taste of the future” i Oslo 12 mai 2015.

Prosjektleder Marit Rødbotten, grafisk designer Julie Gjermundsen Holst samt bokredaksjonen ved Tone E. Nyvold og Liv Bente U. Strandos kunne stolt vise frem den nye boka.

Dette er den 3. utgaven SSG står bak. Den forrige boka ”Sensorisk analyse av næringsmidler” ble utgitt i 1997 og var klar for en ansiktsløftning. Den nye boka legger vekt på at Sensorikk er et bredt og voksende fagfelt , ikke minst innen non-food bransjen. De samme metoder og analyseteknikker kan like gjerne brukes på ulike non-food (som rengjøringsmidler, parfyme, emballasje, tobakk og trevirke) som næring –og nytelsesmidler.

Dette er den eneste fagboka i sensorikk på norsk og er ment til bruk i undervisning, samt i bedrifter og institusjoner som driver med eller skal starte med sensorisk analyse.

SSG_bok3_pbBoklansering SSG 12.05.2015_1

 

Boka kan bestilles på www.skaff.no, eller hos andre bokforhandlere.
ISBN 9788213030762

FacebookTwitterLinkedIn