Medlemsfordeler
- Nettverk av personer som jobber innen samme fagfelt
- Én årlig temadag med faglige og sosiale tema
- Oversikt over de nyeste metoder som benyttes innen sensorisk analyse, kurs og internasjonale konferanser
- Tilgang til SSG’s lukkede Facebook-gruppe
- Mulighet for sensoriske dommere til å delta på faglige dommertreff
- Deltakelse i ringtester mellom sensorikkpaneler
Gjennom SSG’s sitt medlemskap i E3S har medlemmer også fordeler som:
- Redusert avgift for å delta i evenementer i regi av E3S
- Tilgang til E3S sine medlemssider
- Mulighet at delta i E3S sine arbeidsgrupper: (Children, PDO products, Education)
- Rabatt på abonnement før tidsskriftet «Food Quality and Preference”
- 25 % rabatt på bøker inom Food Science från Elsevier
- Mulighet for at publisere og annonsere kursing, konferanser, seminarer, ledige stillinger og nye bøker innen faget sensorikk på E3S sin hjemmeside
Bli medlem?
Alle bedrifter som jobber med sensorisk analyse i Norge kan delta i SSG. Ta kontakt for å bli medlem.