Medlemsfordeler

  • Nettverk av personer som jobber innen samme fagfelt
  • Én årlig temadag med faglige og sosiale tema
  • Oversikt over de nyeste metoder som benyttes innen sensorisk analyse, kurs og internasjonale konferanser
  • Tilgang til lukket del av forum på SSG’s sin hjemmeside
  • Mulighet for sensoriske dommere til å delta på faglige dommertreff
  • Deltakelse i ringtester mellom sensorikkpaneler

Gjennom SSG’s sitt medlemskap i E3S har medlemmer også fordeler som:

  • Redusert avgift for å delta i evenementer i regi av E3S
  • Tilgang til E3S sine medlemssider
  • Mulighet at delta i E3S sine arbeidsgrupper: (Children, PDO products, Education)
  • Rabatt på abonnement før tidsskriftet «Food Quality and Preference”
  • 25 % rabatt på bøker inom Food Science från Elsevier
  • Mulighet for at publisere og annonsere kursing, konferanser, seminarer, ledige stillinger og nye bøker innen faget sensorikk på E3S sin hjemmeside

Bli medlem?

Alle bedrifter som jobber med sensorisk analyse i Norge kan delta i SSG. Ta kontakt for å bli medlem.

FacebookTwitterLinkedIn