Seminar: «Forbrukeres opplevelse av sunn mat – preferanser, tekstur og metthet »

Nofima med Paula Varela inviterer til seminar 6. mars klokken 9:30-11:30, i Nofima. Seminaret er gratis, og gjelder kun for deg som får denne invitasjonen. Varighet på seminaret er 2 timer og avsluttes med felles lunsj i kantinen vår.

Dersom du er forhindret fra å delta har du mulighet for å videresende invitasjonen til en kollega av deg, men vi gjør oppmerksom på at vi begrenser antallet til én person per bedrift.

Følgende foredrag vil bli holdt:

  • Ciaran Forde, Clinical Nutrition Research Center and National University of Singapore.

Expert on multi-disciplinary research in sensory science and ingestive behavior.

“From First Bite to Fullness; Exploring Relationships between Food Texture, Oral Processing and Energy Intake”

  • Amparo Tarrega, Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos, Valencia, Spain.

Expert in texture perception and oral processing of food

“Measuring in-mouth food breakdown to understand  texture perception”

  • Paula Varela, Consumer & Sensory Science & Innovation, Nofima and NMBU, Norway.

Expert on sensory and consumer science, with a focus on methods for understanding sensory and consumer perception

“Consumers individual differences in satiety perception”

 

Husk at det er kun før inviterte og at man melder seg på med linken under:

https://www.deltager.no/forbrukeres_opplevelse_av_sunn_mat__preferanser_tekstur_og_metthet_06032019